Overslaan en ga direct naar de inhoud

MAKELAAR

Saakje van der Valk

Ik ben Saakje van der Valk, makelaar bij Anderz Wonen. Als je mij vraagt wat ik doe bij Anderz Wonen, dan kan ik zeggen dat mijn werkzaamheden divers zijn. Ik houd mij voornamelijk bezig met de verkoop van woonboerderijen en woningen in dorpen en het buitengebied. Daarnaast begeleid ik aankopen, ben ik sparringspartner, verzorg ik de marketing van Anderz Wonen en ben ik betrokken bij taxaties. Kortom: ik doe heel veel.

Dat ik makelaar ging worden stond niet altijd al vast. Ik heb een opleiding Interieurarchitectuur gedaan op Kunstacademie Minerva. Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan als adviseur bij de Rabobank. Daarna ben ik in 2016 aan de slag gegaan als makelaar bij Agri Vastgoed, het moederbedrijf van Anderz Wonen. Daar vond ik een mooie mix tussen de creativiteit en de zakelijke wereld. Dit paste mij precies. Tijdens mijn werk als makelaar heb ik de makelaarsopleiding gevolgd.

In mijn werk ben ik vooral heel kritisch. Ik houd overzicht en ik probeer iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de stand van zaken in het proces.

De meeste energie haal ik uit de gesprekken met mensen. Mijn doel is om mensen blij te maken. Of dat nu met de verkoop van hun woning is, door een leuke bezichtiging te begeleiden of juist door het houden van persoonlijk contact nadat het gehele traject is afgerond.

Met Anderz Wonen zijn wij specifiek gericht op de woningmarkt in de dorpen en het buitengebied van Fryslân. U zult ons niet snel tegenkomen bij de verkoop van een stadswoning. In de toekomst hoop ik met Anderz Wonen meer naamsbekendheid te verwerven, waardoor het een logische stap wordt om Anderz Wonen in te schakelen bij de verkoop van uw woonboerderij of woning.

Anderz Wonen is samen met Agri Vastgoed gevestigd in één kantoor. Zowel bij Anderz Wonen als bij Agri Vastgoed werken mensen met een enorme kennis van alle zaken die spelen op het gebied van vastgoed in Fryslân. Deze samenwerking is echt uniek. De lijnen zijn kort en het netwerk is groot. Dat zijn toch alleen maar voordelen?

Het meest trots ben ik wanneer ik blije mensen zie. Dat kan zijn bij de sleuteloverdracht, maar ook wanneer een soms hopeloos lijkende situatie toch goed uitpakt.

In mijn privéleven ben ik altijd druk en zit ik nooit stil. Ik houd er vooral van om samen met mijn man en kinderen op pad te gaan. Lekker de Friese natuur in of de zwembaden van noord Nederland ontdekken. Gezelligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben een echt familiemens. Daarnaast ben ik actief als voorzitter bij het evenement De Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld. Daar verzorg ik ook de PR en marketing.

Maken we snel een keer kennis? 

Huis verkopen, of andere vragen?

Wij staan voor u klaar

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.