Overslaan en ga direct naar de inhoud

Over Anderz Wonen

Anderz Wonen is gevestigd in het bruisende watersportdorp Grou. Vanuit het hart van Fryslân bedienen wij klanten door de hele provincie. Op ons kantoor zijn in totaal 12 medewerkers in dienst. De medewerkers wonen verspreid door Friesland, waardoor het regionale netwerk groot is. Ook hebben onze medewerkers brede interesses. De één is vaak te vinden op het tennisveld, de ander is actief in het kerkelijk bestuur van zijn woonplaats en weer een ander is actief in de paardensport. Kortom: onze makelaars en taxateur begeven zich graag onder de mensen. Deze bezige bijtjes hebben altijd oren en ogen open staan, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt in Fryslân.

Anderz Wonen is onderdeel van Agri Vastgoed, hét agrarisch makelaarskantoor in Fryslân. Anderz Wonen bestaat uit een enthousiast en deskundig team en heeft een schat aan kennis en ervaring van de bijzondere woningmarkt in het buitengebied. Nuchter, eerlijk en persoonlijk betrokken. Wij denken graag mee over uw situatie, wensen en mogelijkheden.

Bij Anderz Wonen zijn de zaken van A tot Z geregeld. Zodat u met een goed gevoel bij de sleuteloverdracht zit.

De makelaars van Anderz Wonen zijn aangesloten bij brancheorganisatie VastgoedPRO. Dit is een beroepsvereniging voor professionals in de vastgoedbranche. VastgoedPRO zorgt voor een kwaliteitswaarborg. Onderling worden kennis en praktijkervaringen gedeeld tussen de leden onderling. Zodat u erop kunt vertrouwen dat u zaken doet met een deskundig en ervaren persoon. Immers een huis kopen, verkopen, huren, laten taxeren of keuren is niet niks. (bron: Vastgoedpro.nl)

 

Huis verkopen, of andere vragen?

Wij staan voor u klaar

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.