Overslaan en ga direct naar de inhoud

Verkopen

De verkoop van uw woning

Wilt u uw woning of woonboerderij verkopen? Die beslissing is vaak niet zomaar gemaakt. Spannend, want er komt een hoop kijken bij de verkoop. Wij begrijpen dit en vinden het belangrijk om u goed te begeleiden in dit proces. Goed luisteren en oog hebben voor uw wensen, dan komen we samen tot het beste resultaat. Zo kunt u met een goed gevoel de sleutel overhandigen en vol energie aan een nieuw hoofdstuk beginnen. Onze betrokken makelaars begeleiden u graag in het gehele verkooptraject.

Skilje efkes en wy prate fierder by jo oan de keukentafel. 

Hoe onze makelaars te werk gaan

1. Kennismaken

Klaar om uw huis succesvol te verkopen? Dan starten we met een persoonlijk gesprek. Wie bent u en wat is uw situatie? Wat zijn uw wensen en plannen? Graag nemen wij plaats bij u aan de keukentafel om uw verhaal goed in beeld te krijgen. We leren elkaar kennen en kijken of er een goede klik is, die is naast vertrouwen in onze aanpak namelijk minstens zo belangrijk. Wij informeren u over alle aspecten die komen kijken bij de verkoop uw woning. Zodra de makelaar een goed beeld heeft van uw wensen en van de woning, gaat zij terug naar kantoor om de opbrengstbepaling op te maken.

2. Opbrengstbepaling en verkoopplan

Terug op kantoor maken wij een analyse van uw woning. Aan de hand van referentieverkopen in de buurt bepalen wij de verwachte opbrengst. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de unieke pluspunten van uw woning. Andere zaken, zoals bouwkundige aspecten, privaat- en publiekrechtelijke zaken en milieuzaken spelen een belangrijke rol. In het verkoopplan formuleren wij een advies over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Daarna is het aan u om te bepalen of we samen aan de slag gaan met de verkoop van uw woning.

3. Woningpresentatie

Tijd om de markt op te gaan. Een optimale woningpresentatie met frisse foto’s, wervende teksten en alle juiste informatie zet uw woning in de spotlights die het verdient. Ons team zorgt dat de woning aan de juiste doelgroep, via diverse kanalen gepresenteerd wordt.

 

 

 

 

 

4. Bezichtigingen

Welkom geïnteresseerden! De geïnteresseerden worden vakkundig rondgeleid tijdens bezichtigingen en een eventueel open huis. We informeren hen, staan ze te woord bij vragen en verzorgen alle communicatie. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

5. Onderhandelen

In goed overleg met u, verzorgen we de onderhandelingen met geïnteresseerden. We adviseren u en begeleiden u bij het vinden van de beste koper.

6. Overdracht

We hebben een koper! Alle afspraken worden worden vastgelegd in het (ver)koopcontract en wij verzorgen de ondertekening. We zorgen ervoor dat alle benodigde stukken bij de notaris worden aangeleverd, zodat de koop officieel gemaakt kan worden. We zijn aanwezig bij de eindinspectie en eventueel bij de overdracht. Daarna kunnen we terugkijken op een succesvolle verkoop. Natuurlijk staan we altijd nog voor u klaar bij eventuele vragen of een lekker bakje koffie!

Hulp bij verkoop van uw woning

Vul alstublieft uw voornaam in.
Vul alstublieft uw achternaam in.
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in.

 

 

Direct contact?

Bel 058 - 284 91 88

Ma - vr van 08:30 tot 17:00 uur

Huis verkopen, of andere vragen?

Wij staan voor u klaar

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.