Overslaan en ga direct naar de inhoud

Taxeren

Taxaties voor uw woning of woonboerderij

Bij Anderz Wonen kunt u terecht voor een taxatie. Wij onderscheiden ons door onze ruime ervaring en grote regionale marktkennis. Wij bieden u een onafhankelijk, deskundig en objectief waardeoordeel van het te taxeren object.

Gevalideerd rapport

Wanneer u een hypotheek aanvraagt, zal de hypotheekverstrekker vragen om een gevalideerd taxatierapport. Dat is een rapport dat gevalideerd wordt door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Deze organisatie heeft tot doel de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Het rapport moet voldoen aan zeer strenge eisen. Het NWWI controleert of het rapport voldoet aan de vastgestelde richtlijnen, of de onderbouwing van de waarde correct is en of alle vereiste bijlagen aanwezig zijn. Omdat Anderz Wonen als NWWI taxateur verplicht is de taxatie volgens uniforme en concrete richtlijnen te onderbouwen, is voor u duidelijk zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Hulp bij taxatie van uw woning

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen.

Vul alstublieft uw voornaam in.
Vul alstublieft uw achternaam in.
Vul alstublieft een geldig e-mailadres in.

 

 

Direct contact?

Bel 058 - 284 91 88

Ma - vr van 08:30 tot 17:00 uur

Huis verkopen, of andere vragen?

Wij staan voor u klaar

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.