Overslaan en ga direct naar de inhoud

TAXATEUR

Reitze Sybesma

Mijn naam is Reitze Sybesma en ik ben taxateur bij Anderz Wonen. Ik taxeer niet alleen woningen, maar ik ben ook als agrarisch taxateur en makelaar door heel Fryslân te vinden. In een (ver) verleden ben ik varkensboer en melkveehouder geweest. Vastgoed heeft altijd al mijn interesse gehad en zo kwam het dat ik de makelaarsopleiding ben gaan volgen. Sinds 1999 heb ik de papieren van woning-  en agrarisch makelaar en woning- en agrarisch taxateur op zak.

Fryslân is een prachtige provincie. Het is geweldig om elke dag door het mooie landschap te kunnen rijden naar je werk. En dat werk is steeds op een andere plek. Elk mens is anders en iedere situatie is weer bijzonder.

De collega’s op kantoor herkennen mij vooral aan mijn bulderende lach. Klanten omschrijven mij als kalm, kundig, sociaal en meedenkend.

Bûter, brea en griene tsiis, do bringst my fuort net fan de wiis.

Vastgoed in het buitengebied vraagt om een specifieke aanpak. Door de combinatie met Agri Vastgoed kunnen wij die aanpak bieden. Wij streven ernaar om samen met bijvoorbeeld financieringsspecialisten de klant optimaal te bedienen. Door als een spin in het web te handelen, hoop ik de komende jaren met Anderz Wonen uit te kunnen breiden.

Het meest trots ben ik wanneer iedereen tevreden bij de notaris zit. De weg ernaartoe is niet altijd gemakkelijk. Door niet lijnrecht tegenover elkaar, maar juist naast elkaar te bewegen, komen we vaak tot een mooi resultaat.

De boer in mij is nooit helemaal weg gegaan. In de weekenden houd ik ervan om aan mijn oude (Russische) trekkers te sleutelen. Wanneer ik ’s avonds thuiskom, maak ik mijn hoofd vaak helemaal leeg door naar buiten te gaan en een flink stuk te wandelen. Súdwest Fryslân leent zich daar perfect voor. En als je mij vraagt wat ik het allerliefst doe: erop uit met mijn vrouw, kinderen of kleinkinderen in de Jeep. Toet toet!

Huis verkopen, of andere vragen?

Wij staan voor u klaar

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.