Overslaan en ga direct naar de inhoud

Secretariaat

Marja van der Let

Mijn naam is Marja van der Let. Ik verzorg het secretariaat van Anderz Wonen. Als je naar ons kantoor belt, krijg je mij aan de telefoon en regel ik alles van A tot Z. De werkzaamheden zijn heel divers en dat maakt het voor mij leuk.

Anderz Wonen is een onderdeel van Agri Vastgoed, waar ik al sinds 2007 werkzaam ben als management assistente. Het was dus een logische stap dat ik het secretariaat van Anderz Wonen ook onder mijn hoede kreeg.

Ik ben praktisch, nuchter en vind het leuk om met mensen om te gaan. Verder kan ik goed plannen en organiseren, ben collegiaal en houd van afwisseling.

Waarom mensen moeten kiezen voor Anderz Wonen? Er heerst een No nonsense cultuur, het is een jong team en wij zijn gespecialiseerd in het landelijk buitengebied. Helder, duidelijk en enthousiast én bij ons zijn de lijnen kort.

Ik woon samen met man en twee dochters in Leeuwarden. Ik houd voornamelijk van gezelligheid, lezen, wandelen en ik ben altijd bezig met interieur/wonen.

In mijn vrije tijd mag ik graag borrelen met vrienden, bootje varen op de Friese wateren en genieten van het moois wat Friesland te bieden heeft.

Huis verkopen, of andere vragen?

Wij staan voor u klaar

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.