Overslaan en ga direct naar de inhoud

AANKOOPADVISEUR

Femke Schuiling

Hey hoi, ik ben Femke Schuiling. Ik ben aankoopadviseur bij Anderz Wonen. Reeds 6 jaar werk ik bij Agri Vastgoed, waar ik ook coördinator ben van de agrarische taxaties. Leuk weetje: ik ben op precies dezelfde dag begonnen als Saakje. Mijn interesse voor de woningmarkt is altijd al groot geweest. Elke dag kijk ik op Funda welke woningen beschikbaar zijn op de markt. Ik vind het prachtig dat ik mij daar nu ook bij Anderz Wonen mee bezig kan houden.

Ik vind het leuk om mensen hun dromen te laten uitkomen.

Waar mensen mij typeren? Ik ben een echte doorzetter. Ik ben ambitieus, flexibel en nuchter. Ik zet me altijd voor meer dan 100% in voor mijn klanten. En ook leuk: mensen beschrijven mij altijd als erg enthousiast. 

Als u uw woonboerderij of woning wilt verkopen, kies dan voor Anderz Wonen. Wij bestaan uit een enthousiast en ervaren team. Én we zijn vooral ook heel nuchter.

Het meest trots ben ik wanneer ik in de woningmarkt van nu een woning of woonboerderij heb kunnen aankopen voor een klant. Soms is dat een seniorenwoning, omdat het tijd is geworden om afscheid te nemen van de boerderij waar de familie soms al jaren lang boerde. Het kan ook zijn dat het gaat om het aankopen van een royale woonboerderij in het buitengebied. De klanten waren bij hun eigen woning uit hun jasje gegroeid. Om wat voor woning het ook gaat, ik pas mij aan.

Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in De Waadhoeke. Thuis werden we altijd flink aan het werk gezet en daardoor ben ik zo’n doorzetter geworden. Sinds anderhalf jaar woon ik op een boerderij in Wytgaard. In mijn vrije tijd doe ik graag aan tennis en paardrijden. Daarnaast ben ik een familiemens. Ik houd ervan om te shoppen met vriendinnen en om vervolgens de dag af te sluiten met een lekkere borrel. Wist u trouwens dat ik de lekkerste cocktails maak?

Huis verkopen, of andere vragen?

Wij staan voor u klaar

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.