Overslaan en ga direct naar de inhoud

Omschrijving

’s Ochtends wakker worden met het geluid van de eerste vroege vogels. Genieten van de zon op uw gezicht tijdens een dag werken in de tuin. En ’s avonds de dag afsluiten met een wijntje en een prachtige zonsondergang. Dat kan bij deze vrijstaande woonboerderij.

Deze landelijk gelegen woonboerderij wordt te koop aangeboden met 1,3 hectare erf, ondergrond en weiland. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot aankoop van meer grond. Dit maakt dat de boerderij uitermate geschikt is voor het houden van paarden of ander kleinvee. Stelt u zich eens voor: uw eigen paarden thuis kunnen stallen of uw eigen droomtuin creëren en elke dag bezig zijn met uw hobby. Dat is pas genieten!

De woning is gebouwd rond 1932 en in de jaren tachtig van de vorige eeuw gerenoveerd. Traditioneel opgetrokken in spouw muren, houten (tussen)vloeren en gedekt met een hout onderschoten pannendak. Gevels en dak zijn geïsoleerd en de kozijnen van de benedenverdieping zijn grotendeels voorzien van isolerende beglazing. De traditionele schuur is gebouwd in 1962 en is opgetrokken in steensmuren, boogspanten en gedekt met een riet onderschoten dakpannendak. De vloer is grotendeels van beton. De voormalige ligboxenstal is in 1986 in een u-vorm aangebouwd aan de traditionele schuur.

Deze woonboerderij is gelegen in het buitengebied van Doniaga, op circa 3 km van Sint Nicolaasga. Dit dorp heeft meerdere voorzieningen, waaronder een basisschool, voorschoolse- en naschoolse opvang, een supermarkt, (sport) verenigingen en andere winkels. De bereikbaarheid van andere steden is goed. In 20 minuten bent u in het centrum van Heerenveen en het centrum van Joure ligt op een afstand van 10 km. Een dagje Amsterdam op de planning? In 1,15 uur rijdt u de stad binnen.

Bestemming: Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Noord - 2017 van gemeente de Fryske Marren heeft het object een agrarische bestemming. Meer informatie over de bestemming is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Bezichtigingen uitsluitend op afspraak.
Overdracht
Vraagprijs € 750.000 k.k.
Status Verkocht
Bouw
Soort woonhuis Vrijstaande woning, woonboerderij
Oppervlakten en inhoud
Wonen 160 m²
Overige inpandige ruimte 1.503 m²
Perceel 25.385 m²
Inhoud 6.692 m³
Energie
Energielabel F
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Kadastrale gegevens
Perceel LANGWEER S 210
Oppervlakte 13.613 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Perceel LANGWEER S 186
Oppervlakte 11.772 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Buitenruimte
Bergruimte

Huis verkopen, of andere vragen?

Wij staan voor u klaar

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.