Overslaan en ga direct naar de inhoud

Omschrijving

U kunt zich uitsluitend per e-mail aanmelden voor een bezichtiging. De bezichtigingsmomenten staan gepland op vrijdagmiddag 1 april van 14:00 tot 16:30 uur en op dinsdagmiddag 5 april van 14:00 tot 16:30 uur.

Houdt u ook zo van het buitenleven? Stelt u zich dan eens voor: ’s Ochtends wakker worden met het geluid van de eerste vroege vogels. Tijdens een buitenrit genieten van de zon op uw gezicht. En ’s avonds de dag afsluiten met het uitzicht op uw eigen paarden. Ge-nie-ten! Deze woonboerderij met pensionstalling biedt volop kansen.

Deze goed onderhouden boerderij is van het type stelpboerderij en is gelegen op een perceel van 9.530 m². Het erf is volledig ingericht voor het houden van paarden. Er is een paardenstal met 18 paardenboxen aanwezig, er is een potstal aanwezig en een kapschuur. De rijbak met verlichting en de paddocks zijn al aangelegd. Is het perceel nog niet groot genoeg voor u? Er kan extra grond, met een oppervlak van ca. 3.54.31 ha, bij gekocht worden!

De boerderij is gelegen op een prachtige plek buiten de dorpskern van Tytsjerk. U geniet hier van vrijheid op het achterste deel van het erf en u ervaart de gezelligheid van de buurt aan de voorzijde. Het dorp Tytsjerk beschikt over voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, (sport)verenigingen en een kerk. Voor andere voorzieningen is men aangewezen op Burgum, Hurdegaryp of Leeuwarden.

Kom gerust langs en zie met eigen ogen waarom dit een buitenkans is!
Bezichtigingen uitsluitend op afspraak.
Overdracht
Vraagprijs € 575.000 k.k.
Status Verkocht
Bouw
Soort woonhuis Vrijstaande woning, woonboerderij
Bouwjaar 1920
Oppervlakten en inhoud
Wonen 105 m²
Externe bergruimte 748 m²
Overige inpandige ruimte 187 m²
Perceel 9.530 m²
Inhoud 1.256 m³
Energie
Energielabel G
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Kadastrale gegevens
Perceel HARDEGARIJP I 340
Oppervlakte 9.530 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
Buitenruimte
Tuin Tuin rondom
Bergruimte
Schuur/berging Vrijstaand hout

Huis verkopen, of andere vragen?

Wij staan voor u klaar

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.